VISHUYSCH HAARLEM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 22 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vishuysch Haarlem. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2024 om 8:12 Heerlijke verse vis Top
31 mei 2024 om 22:33 Heerlijke kibbeling menu!
9 mei 2024 om 13:51 Na 60 minuten stond nogsteeds de tijd op 37 minuten. Ik belde naar het bedrijf en daarna begon de tijd opeens te lopen. Vergeten lijkt me maar wilde ze niet toegeven. Kippeling lauw en droog en broodje garnalen miste smaak
6 mei 2024 om 19:11 Ik had een kibbeling menu besteld. De kip was lauw, droog en weinig. Ook was de saus niet bedekt wat ervoor zorgde dat de hele saus lekte uit de verpakking. 20 euro uitgeven en dan deze kwaliteit is belachelijk. Ik wil m’n geld terug
4 mei 2024 om 20:02 Bezorging was prima de twee broodjes die ik had besteld, wat een aanfluiting...droge, simpele witte kadetjes. Zat verder ook niets bij..de foto zag er 1000 x beter uit....ik ga er nooit meer bestellen...
12 apr 2024 om 6:23 Heerlijke verse vis Top
2 apr 2024 om 21:03 Heerlijke kibbeling met patat.
29 mrt 2024 om 9:02 Heerlijk Hollands visje voor iemand die het huis niet uit kon
22 mrt 2024 om 11:17 Lekkere verse vis Top
13 mrt 2024 om 13:28 Broodje haring met alles er op en een broodje garnalen. Smaakte goed en vers. Een top visboer.
8 mrt 2024 om 18:30 plate met kibbeling en zalm salade met veel extra ravigote saus besteld. Was lekker en goed bereidt. Jammer dat ze niet goed aangeven hoe groot een medium of grote portie is. Ik had teveel besteld voor 1 persoon. Maar was zeer lekker.
28 feb 2024 om 17:16 Snel bezorgd, nog goed warm, de Kibbeling menu had een ruime portie en patat was lekker gekruid (vergelijkbaar met de Fish 'n Chips). Lekker voor tijdens de lunch. Een aanwinst voor Schalkwijk en omstreken.